Nye bilder

Årest første skikkelige snø!

10-15 cm har falt på Skogen.

Kom deg ut og måk

9. januar fant vi ut at det nok var lurt å ta turen på hyttetaket. Vi har noen hundre meter å gå i terrenget til hytten. Men det var helt klin umulig å komme seg dit til fots. Vi måtte returnere uten å nå hytten. 10. januar var det på’an igjen. Men denne gangen med nyinnkjøpte truger og ski (alt annet utstyr stod jo allerede på hytten.

Kjelen i duskregn

Selv om solen ikke skinner, gjør en tur godt. Tok turen fra Furedalen, opp Mødalsveien og til Kjelen, der er det så vakkert, og spesielt når det er litt snø igjen langs kantene. Man er totalt som i sin egen verden inne blant de bratte fjellskråningene, så en tur dit er balsam for sjelen.

Belønningen – Kjelen i hele sin prakt!

Fortsatt gode skimuligheter

hadde en fin tur til Kvitingen søndag 2. mai. Tok på skiene ved bunnen av Furedalstrekket, men de måtte av ved Røde Kors Hytten og frem noen hundre meter. Fra og med negerlandsbyen var det mye snø. Snøen holdt seg godt og den var faktisk ganske hard også da jeg rente ned.

Bompengar.

No er bua til bommen i Steinsdalen montert. Straum er lagt fram.Det ser ut som om det er berre masta til Autopass, som manglar. Eg reiser frå Norheimsund til Kvamskogen på ski 3,4 gonger i veka i sesongen. Er og ofte på Skogen om sommaren. Dette vert dyrt, så no vil eg heller bruka andre fjellområder i Kvam. Sjusete, Seleset Strandebarm.

Fitjadalen. Neteland.

Kjempe føre

[Bilde 1349985 finnes ikke eller har blitt slettet]

Tok ein tur i Sandvelia idag tidlig, kom heimatt 0830. Kva gjer eg no tenkte eg. Jau skitur til Kvitingen. Alle som legg skia på loftet etter påske går glipp av dei finasre turane. No er det varmt og godt på fjellet. Ski føret var flott, med nysnø frå Mødal og opp.

Det var litt lite snø frå park plassen ved furedalen, og fram til Rødekors hytta.

Gråfjell

22.03.2010

Var vel i grunnen på veg tilKvtingen. Snudde på Gråfjell, pga dårleg sikt. Ikkje i tvil om at rasfaren er stor.

Så kom vannet - i strie strømmer

Kvamskogen klarte ikke å holde gradene under null, så da ble det veeeeeldig vått.

Kvitingen 09.03.10

Var til Kvitingen 9. Mars. Det var et merkelig vær med flatt lys. Utsikta var spektakulær, pga. tåka. Skodda låg tett over heile fjorden.Skiføret var heller dårleg, knallhardt nede. Oppe var det fenner, og laussnø.

Sjekket hyttetaket?

Mye snø legger seg alle steder, også på hyttetakene, så dette gjelder i høyeste grad hytteeiere også.

Annonse

Kvamskogen

Følges av 25 medlemmer.

Et nettsted for innbyggere, næring og hytteeiere på Kvamskogen. Og alle som bruker fritiden sin på de flotte skianleggene eller i turområdene. Mer om sonen

Origo Kvamskogen er en sone på Origo. Les mer